Het Wiener Circus is het oudste nog rondreizende circus in België.
Al bijna 60 jaar staan wij garant voor puur circusentertainment.

Hoewel we het traditionele circusprogramma hoog in het vaandel dragen, hechten we een zeer groot belang aan de modernste technieken. Zo reist het Wiener Circus tegenwoordig rond in een prachtige, volledig verduisterde circus-theatertent. Zo komen moderne lichteffecten volledig tot hun recht, en nemen we u mee in een wereld van pure spanning en magie.

 

Zou het niet prachtig zijn om deze sensationele wereld op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, familiefeest of gala aan te bieden?

Voor het Wiener Circus is niets onmogelijk!

 

Wiener Circus gaat er prat op een flexibele houding te hebben om u als klant een totale service aan te bieden. Bent u op zoek naar een circustent? U wenst een volledige dag met circusateliers, catering, en circusvoorstellingen?
Of wat dacht u van een dinner-galavoorstelling?
Organiseert u een exclusieve party in circussfeer of loopt u met het idee rond om een echte discotheek te bouwen in het circus?

Het Wiener Circus heeft een creatief en professioneel team voor u klaarstaan dat u adviseert en begeleidt tijdens de organisatie van uw evenement.

Wij verzorgen circusworkshops met medewerking van professionele circusateliers en weten als geen ander waar de juiste materialen te vinden zijn.
Wij bevelen u ook de beste cateraars aan om uw feest tot een culinair hoogstandje te maken.

Van minimum tot totaalconcept, Wiener Circus biedt het u aan.

About our community

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Sed diam nonu mmy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat dolores cannon volutpat.

Learn more